Energetikai tanúsítvány
Budapesten, a XIII. kerületben

Nézze meg, hogy zajlik a munka!
ÁRAJÁNLATUNK

Energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány az ingatlan energiafogyasztását osztályozza. A tanúsítvány elkészítéséhez mérnöki jogosultsági szám szükséges, vállalkozásunk természetesen rendelkezik ezzel. Praxisunk a 13. kerületre fókuszál, de készséggel elkészítjük a minősítést bármely Budapesti ingatlanra. Nézze meg helyi árainkat, ha kérdése van, keressen fel elérhetőségeinken!

AA energetikai besorolás a tanúsítványban

Kötelező

  • adásvétel esetén
  • bérbeadás esetén
  • használatbavételhez
  • energetikai korszerűsítési pályázatokhoz

NEM kötelező

  • 50 m²-nél kisebb, különálló családi házra
  • nyaralóra, üdülőre
  • ha már van résztulajdona az ingatlanban
  • fűtetlen, nem fűthető építményre

A 13. kerületben fix áron

TELJES HELYI ÁRLISTA

Budapest többi részén egyedi ajánlat alapján

AJÁNLATKÉRÉS  

Lakásokra

0-50 m² között
15 000  Ft

Házakra

0-90 m² között
20 000  Ft

Hiteles energiatanúsítványt kap, HET számmal

A Hiteles Energetikai Tanúsítvány (rövidítve HET) kinézetét, tartalmát jogszabály határozza meg. A HET szám a dokumentum első oldalán olvasható egyedi azonosító sorszámot jelenti. Ez a szám igazolja a tanúsítvány eredetiségét. Mivel a számot a hatósági üzemeltetésű nyilvántartás (OÉNY) adja hozzá a tanúsítványhoz, így segítségével minden energiatanúsítvány egyértelműen azonosítható, hamisításra nincs lehetőség.

Helyszíni felméréssel

A szolgáltatás tartalmazza az ingatlan helyszíni felmérését, és ehhez kapcsolódóan a 13. kerületi kiszállást. Szemlét kötelező végeznie a mérnöknek, e nélkül nem adható ki hiteles tanúsítvány.

HET kód küldéssel

A HET számra szüksége lesz az ügyvédnek legkésőbb az adásvételi szerződés aláírásáig. Amint elkészült a szakvélemény, átküldjük Önnek a számot e-mailben vagy SMS-ben.

Személyes átvétellel

Az elkészült tanúsítvány igény szerint személyesen átvehető Budapesten, a 13. kerületben, vagy díjmentesen postázzuk azt. A legkényelmesebb kézbesítési módot a szemlekor egyeztetjük.